نویسنده پنجشنبه 28 بهمن 1395 07:54 ب.ظ نظرات ()



مفیدستان:

پخت مافین سیب و آناناس,تهیه مافین سیب و آناناس

روش تهیه ی مافین سیب و آناناس

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای مافین سیب و آناناس :

سیب پوست گرفته و خردكرده ۴۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
بكینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه ای ۱۲۵ گرم
شیر ۳۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
كره آب كرده و سردشده ۱۵۰ گرم
گردو برشته و خردكرده ۶۰ گرم
آناناس خردكرده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه مافین سیب و آناناس :

فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب ۱۲ تائی مافین را با كپسول های كاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

سپس آرد، بكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الک كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون حفره‌ مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌ شدن هم بزنید.

اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

سپس ۳۰ گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

برای تهیه‌ كرم گاناش، ۱۰۰ گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه ۲۰۰ گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.

از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود.

اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه نان پنجره ای طرز تهیه نان پنجره ای ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن آموزش هنر شیرینی پزی آموزش شیرینی پزیپختن کیکطرز تهیهکلوچهشیرینیژلهشکلاتیمیوه ایتزیین کیککارامل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید چون بو و طعم زنجبیل طرز تهیه نان پنجره ای طرز تهیه نان پنجره ای ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید آموزش هنر شیرینی پزی آموزش شیرینی پزیپختن کیکطرز تهیهکلوچهشیرینیژلهشکلاتیمیوه ایتزیین کیککاراملنان طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید چون بو و طعم زنجبیل تازه مافین سیب زمینی مافین سیب

مطلب روش تهیه ی مافین سیب و آناناس در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :روش تهیه ی مافین سیب و آناناس
http://mofidestan.ir/%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%db%8c-%d9%85%d8%a7%d9%81%d9%8a%d9%86-%d8%b3%db%8c%d8%a8-%d9%88-%d8%a2%d9%86%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b3/